Dunlop Vuxna Unisex Pricemastor Wellies Grönt vheMhNI

B079VHJPPF
Dunlop Vuxna Unisex Pricemastor Wellies Grönt
  • skor
  • blandat,,
  • Lätt att rengöra.
  • nylonfoder.
  • resistent mot låga koncentrat syror och alkalier, desinfektionsmedel och gödsel.
SÖK
MENY
Hoppa till innehåll
强力驱动
SPRÅK

Skriv ut

frändefors

Renoverad fastighet med 5 st lägenheter - Frändefors.

Typ av fastighet till salu: Pris: Storlek:

Nu finns tillfället att förvärva en stenfastighet som är renoverad och genomgången med nytt tak och nya ytskikt och trevligt renoverade lägenheter så som kök badrum och ny bergvärme i fastigheten. Ny inkopplat kommunalt vatten och avlopp Beläget 10 min från Vänersborgs centrum mot Frändefors. 4 st lägenheter i huvudfastigheten och ett separat hus på tomten med en lägenhet. Totala intäkter är idag ca 349680 kr/år. Det är nytt tak, ny bergvärmeanläggning, ny elcentral och nydragen el i huvudbyggnaden. Nytt renoverat kök fr 2018 och ett renoverat badrum 2018 samt renoverat vardagsrum till en av lägenheterna. Bra kommunikations möjligheter med 2 st busshållplatser utanför till E45:an. Gång och cykelbana in till Frändefors centrum samt till Vänersborg. Fastigheten säljs i bolagsform. Ring för visning och mer info. BYGGNADSBESKRIVNING Idag är det 4 st 3:or och en tvårumslägenhet. Stor tomt med stora öppna ytor och fri utsikt mot baksidan mot fält. Stora förrådsutrymme i uthuslänga med ett rum som är kontor idag. Stor parkeringsplats på innergården med nya staket mot vägen.

Telia via telefonjack och inte

Sten och puts, tegel i botten

3-glas med ljudisolering

Självdrag

Kommunalt VA, Avloppet väntar på inkoppling fr kommunen

Bergvärme 2017

2800000 kr. Utgångspris

41509 kr/år

Ring Daniel Johansson på telefon 0521-128 00 eller skicka meddelande till ERA Kommersiellt:

Teva Kvinnor Kayenta Sandal Kaskad Svart
Tel: 0521-128 00 Mobil: För U Designar Mode Lätta Kvinnor Flickor Mesh Ventilera Personliga Vatten Löparskor Blå

ERA Kommersiellt

Samarbete, information och resultat. Vi är representerade i ca 25 städer runtom i landet och samarbetar aktivt och effektivt som ett nationellt nätverk, där vi dagligen uppdaterar vårt utbud av objekt och kunder. Vår gedigna erfarenhet av kommersiella lokaler och fastigheter ger oss mycket goda förutsättningar att hjälpa dig med allt från en enskild lokal till ett större bestånd av fastigheter. Samt givetvis jordbruk och mark. En av våra styrkor är att alla inom ERA Kommersiellt har tillgång till varandras objekt och därför möjlighet att bearbeta kunder på sin lokala marknad, vilket leder till ökat antal potentiella köpare. Information ska vara omfattande och pålitlig, därför använder vi Datscha.

Näthandlare är skyldiga att ge dig tydlig och korrekt information om dina rättigheter som konsument, såsom 14 dagars ångerrätt eller reklamationstiden på minst 2 år.

Finns det ingen information om dina konsumenträttigheter inom EU? Ingen adress till ODR-plattformen? Leta efter din produkt någon annanstans!

Ser bilderna på webbplatsen oprofessionella ut? Är det något fel med logotypen eller ser bakgrunden konstig ut? Är bilderna av låg kvalitet? Är det omöjligt att zooma in? Kan du bara se en del av bilderna? Det kan vara tecken på att webbplatsen säljer piratkopior.

Piratkopior säljs ofta till ett betydligt lägre pris än vad som anges i den officiella återförsäljarens webbutik. "Om priset är för bra för att vara sant, är det oftast det" är en princip du bör ha i åtanke när du handlar på nätet.

Tveka inte att jämföra priser på flera webbplatser, och ha alltid det totala priset i åtanke. Ingår moms, leveranskostnader, bankavgifter, tull och så vidare?

De flesta av de stora varumärkena ger bara specifika återförsäljare tillstånd att sälja deras produkter. Att beställa produkter från dessa återförsäljare garanterar att produkten du köper är äkta.

Gå till varumärkets officiella webbplats för att kontrollera att webbutiken du tänkt handla från verkligen är en auktoriserad återförsäljare och inte svartlistad.

När du betalar för ett köp på nätet, ska du följa 3 gyllene principer:

Betala alltid på en sida som har säker anslutning. Betala med bankkort. Undvik direkt penningöverföringar

Det finns ingen tydlig definition för renoverade produkter. Är produkten ny eller inte? Det gör en avsevärd skillnad för din garanti och vad du kan förvänta dig av en sådan produkt.

Överväg priset du betalar och jämför det med priset för andra originalprodukter.

Gillar du våra tips? Du kan ladda ner dem. Tipsen finns både som broschyr och som en kortare postervariant i pdf-format.

Balamasa Damer Spetsup Diverse Färg Plattform Uretan Flats Skor Svart

Poster: 10 tips: Så undviker du att köpa piratkopior på nätet (pdf)

Tipsen är en sammanställning från Konsument Europas och ECC-nätverkets rapport The impact of counterfeiting on online consumer rights in Europe som lanserades 15 mars 2017.

Rapporten uppmärksammar riskerna med piratkopiering, konsekvenserna det innebär och innehåller tips hur man kan känna igen piratkopior på nätet.

Privacy Policy

På ett smidigt sätt kan du hantera alla aspekter av din onlineverksamhet från ett och samma ställe. Vi ger dig allt du behöver för att bli organiserad och för att sälja online.

Öppna din webshop och utnyttja en ny, obegränsad marknad med potentiella kunder. När du säljer online begränsas inte försäljningen av shoppens läge eller av vilken tid på dygnet det är, utan du kan sälja dygnet runt.

Med WixStores är det lätt att skapa och hantera en professionell webshop. Låt oss ta hand om detaljerna, så att du kan fokusera på försäljningen.

Vi har massor av vackra mallar – det är bara att välja den som bäst passar ditt företags look och känsla. Wix ger dig fullständig kreativ kontroll, så att du kan anpassa sidan efter ditt varumärke.

Även om du måste fokusera på de praktiska aspekterna av att sälja online är det också viktigt att se till att skyltfönstret tilltalar dina kunder. Det bör uppmuntra dem till att gå in på sidan, bläddra bland dina virtuella hyllor och genomföra ett köp.

Kunder älskar en bra historia, så ge dem en inblick i vad som driver din verksamhet! Dela din historia, beskriv vad som gör dig unik och presentera din underbara personal, så att kunder kan relatera till din webshop och dina värderingar.

En enkel men viktig del av onlineförsäljning är att se till att din image och ditt budskap är konsekvent. Koppla samman din webbutik och dina sidor på sociala medier med samma språk, logotyper, färger och bilder.

Se till att kunderna känner sig uppskattade (så att de kommer tillbaka och handlar mer!) genom at erbjuda kuponger, rabatter och första tjing på nya produkter. Använd Wix ShoutOut för att skicka skräddarsydda nyhetsbrev direkt från Wix översikt.

Ett bra tips för hur man säljer online är att skapa ett rykte som ett ärligt och pålitligt företag. Håll dig till din policy för returer och byten, så växer din trovärdighet snabbt bland kunderna.

Hantera alla dina kontakter direkt från Wix översikt och dela enkelt in dem i grupper för att skicka personliga meddelanden. Du kan t.ex. dela in dem i kategorier efter födelsedagsmånad och skicka festliga kupongkoder.

<p><span style="color: #000000; text-transform: none; text-indent: 0px; letter-spacing: normal; font-family: monotype_bosisstd_medium; font-size: 14px; font-style: normal; font-weight: normal; word-spacing: 0px; float: none; display: inline !important; white-space: normal; orphans: 2; widows: 2; background-color: rgba(255, 255, 255, 0.8); font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; -webkit-text-stroke-width: 0px;">Öresundstågen 20xxx är inställda mellan Göteborg-Halmstad-Göteborg på grund av ett växelfel.</span></p> <p>nbsp;</p> <p>nbsp;</p> <p><b><span style="text-decoration: underline;">Göteborg - Halmstad</span></b></p> <p><b><span style="text-decoration: underline;">nbsp;</span></b></p> <p>nbsp;</p> <p>nbsp;</p> <p>nbsp;</p> <p>nbsp;</p> <p><b><span style="text-decoration: underline;">nbsp;</span></b></p> <p>nbsp;</p> <p><b><span style="text-decoration: underline;">nbsp;</span></b></p> <p>nbsp;</p> <p><b><span style="text-decoration: underline;">Halmstad – Göteborg</span></b></p> <p>nbsp;</p> <p>20174</p> <p>nbsp;</p> <p>20176</p> <p>nbsp;</p> <p>20178</p> <p>nbsp;</p> <p>20180</p> <p>nbsp;</p> <p>nbsp;</p> <p>nbsp;</p> <p>Resande hänvisas till 110XX-tåg till/från Göteborg som gör extra uppehåll för resandeutbyte i Åsa.</p> <p>nbsp;</p> <p>nbsp;</p> <p><br /><br />Bokningssupport: <a href="tel:+46771777711">0771-77nbsp;77nbsp;11</a>. <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a></p>