Brud Kvinna Avslappnad Förskönat Flip Flops 1 Låga Kil Sandaler Med Söt Hjärta Tryckt Fotbädd 2208 Fuchsia

B00CICP3VO
Brud Kvinna Avslappnad Förskönat Flip Flops 1 Låga Kil Sandaler Med Söt Hjärta Tryckt Fotbädd (2208) Fuchsia
  • skor
  • syntetisk
  • duk rem rem flip flops
  • lätt halka på stil
  • hjärtan tryckta fotbädd
Brud Kvinna Avslappnad Förskönat Flip Flops 1 Låga Kil Sandaler Med Söt Hjärta Tryckt Fotbädd (2208) Fuchsia Brud Kvinna Avslappnad Förskönat Flip Flops 1 Låga Kil Sandaler Med Söt Hjärta Tryckt Fotbädd (2208) Fuchsia Brud Kvinna Avslappnad Förskönat Flip Flops 1 Låga Kil Sandaler Med Söt Hjärta Tryckt Fotbädd (2208) Fuchsia

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.

Fri retur i butik - Betala med Swish Fri retur i butik - Betala med Swish
Stängs om 15 | Gå direkt till veterinären.nu »
× Stäng

Registrera dig här

Registrera dig på webben eller i någon av våra appar

FirstVet finns som app till iPhone, iPad och Android. Ladda ner appen i Kamik Kvinna Shellback Snö Stövlar Och Tå Värmare Bunt Khaki
eller på Google Play .

Det är kostnadsfritt att skapa ett konto.

Annons
Annons

Läs mer

Textstorlek: small medium big
Skriv ut

Igår kväll märkte jag att min katt var lite svullen under ögat och idag är det ännu värre. Hela käken är svullen, nästan halva ansiktet. Han har dock inte ont, har tryckt lite på svullnaden men han reagerar inte ens. Han äter och dricker så då är det väl inte så troligt att det skulle vara någon tand som strular för honom? Han har haft en hinna på ögat i några dagar vilket han kan få om det har gått långtid från att han har blivit avmaskad. Kan detta leda till svullnad? Han har även lite smuts i örat (skabb?) som vi tvättar försiktigt med topps. Kanske detta?

Tackar för svar!! Ellenor

Hej Ellenor!

Du bör ta din katt till en veterinär. En vanlig orsak till svullnad är bölder och de måste dräneras och behandlas av en veterinär. Veterinären kan också undersöka din katts ögon och öron. Mask eller öronskabb kan inte leda till en sån svullnad på kinden/käken.

Vänliga hälsningar

Dvs Kvinna Aversa Wos Skatesko Träkol Kanfas
Legitimerad Veterinär

Annons
Veterinären svarar Svullet öga efter slagsmål

Hej! För några dagar sen var min katt i slagsmål med ett svullet öga som resultat. Jag vet inte om själva ögat är skadat eller om det är runt om. Han var röd i ögat dagen efter och lite svullen. Jag tänkte att det nog skulle bli bra om jag avvaktade några dagar, men idag är hela kinden svullen och ögat nästan helt igenmurat. Han verkar må bra i övrigt, men jag antar att det…

Av: moa_anderzon

skadad svans

Hej jag har en hankatt på 7år,för några dagar sedan upptäckte jag att svansen hängde som den inte brukar göra,kände på svanstippen (ca 4cm in från tippen)kände då något ungefär som en liten kula,han jamade till ganska kraftigt så det gjorde ju uppenbarligen ont,lite svullen är den,idag(ca 3 dagar senare) tittade min pappa lite på skadan,han såg inte mycket men han säger att det ser ut som ett bett som går tvärs över,känns lite som…

Lyckas medier rätta och ge upprättelse när de felat? – Karl Dahlstrand, Andreas Ekström, Mia-Marie Hammarlin, Leif Holmkvist, Edvard Lind, Michael Karlsson, Torbjörn von Krogh, Thomas Mattsson, Mårten Schulz, Ola Sigvardsson, Lars Truedson (Red)

Här kan du läsa pressmeddelandet om boken (publicerat den 23 september 2016). Här kan du läsa debattartikeln Medierna bör vara mer självkritiska utifrån boken (SvD, 6 oktober 2016).

Lyckas medier rätta och ge upprättelse när de felat? Hur bra är medier på att rätta till det som brustit? Rätta på riktigt är en skrift om hur mediernas processerför rättelser och upprättelse fungerar. Ochom hur de kan förbättras. Här kommer drabbade tilltals – men också ansvariga för medier och för medieetik. Vi presenterar dessutom en unik studie av hur desom framgångsrikt anmält publiceringar till Pressombudsmannenoch Granskningsnämnden för radio ochTV ser på hur medierna och de medieetiska systemenger upprättelse.

Några av kapitlen finns att läsa direkt – klicka på rubriken i innehållsförteckningen nedan. Hela boken finns att köpa genom att klicka nedan.

Innehåll:

:Förord: Lyckas medier rätta och ge upprättelsenär de felat?

Mediegranskning sätter djupa spår hos degranskade

ra regler men dålig tillämpning – en enkätstudie om pressetik och publicitetsskador

”Det struntar jag i. Klick” – om möjlighetenatt få rätt i medierna

Den personliga upplevelsen av upprättelse– röster från skandaldrabbade

Pressetiken måste även ge ekonomiskupprättelse

Fler rättelser höjer förtroendet för medier

Medieetiken efter digitaliseringen– ett framtidsperspektiv

Fortsatt självreglering bättre än minskad frihet

Rätt ska vara rätt på första försöket … menrätta om det blir fel – svenskarna om fel och rättelser i nyheter

Finns utrymme för medieetik ipolariseringens tid?

Pris: 99 kr Cafepress Rolig Drift Flip Flops Roliga Rem Sandaler Strand Sandaler Rosa
Clarks Gilmore Gränsen Mens Brogues Tan

Navigering

Produktkategori

Kontakta oss

No.504, Nivå 5, A2, Fortune Building, XiWan Road, LiWan District, Guangzhou, Guangdong
+ 86-13660780068 + 86-20-81618620 [email protected]

Nyhetsbrev

Copyright POP Shoes Pty Ltd All Rights Reserved.
QR Code